Menyja

Unaza rrotulluese

Gama e gjerë e unazave rrotulluese të prodhuara nga The X-Axis mund të plotësojë çdo lloj kërkese për rrotullimin e unazave. Çdo produkt është krijuar për të dhënë rezultat më të mirë së bashku me konsistencën më të mirë të kategorisë dhe cilësinë e prodhimit pa ndryshime të konsiderueshme gjatë gjithë jetës së tij funksionale. Kjo i ndihmon tjerrësit në prodhimin e fijeve me cilësi të mirë.

Mëso më shumë
Gama e specializuar me avantazh Triple O
Unaza me fileto për lesh, akrilik, të lëmuar dhe gjysmë të lëmuar
Një nga gamën më të avancuar
Një nga gamën më të avancuar
Unaza tjerrëse universale të veshura posaçërisht
Një nga gamën më të avancuar
Ekonomike, ideale për moshën 20 deri në 40 vjeç

Ring Udhëtarët

Ring Travelers nga The X-Axis mbulon të gjithë gamën e numrit të fibrave dhe fijeve. Të njohura për jetëgjatësinë e tyre të gjatë, këto janë prodhuar me teknologjinë më të fundit dhe vijnë me përfundimin dhe metalurgjinë më të avancuar. E disponueshme në një larmi përfundimesh për t'iu përshtatur nevojave të ndryshme të rrotulluesve.

Mëso më shumë
Gama e specializuar me avantazh Triple O
Ekonomike, ideale për moshën 20 deri në 40 vjeç
Një nga gamën më të avancuar
Unaza tjerrëse universale të veshura posaçërisht
Një nga gamën më të avancuar
Një nga gamën më të avancuar
Unaza me fileto për lesh, akrilik, të lëmuar dhe gjysmë të lëmuar
Unaza me fileto për lesh, akrilik, të lëmuar dhe gjysmë të lëmuar

Pse të vendosesh për një, Kur mund t'i merrni të tre?

prodhim

Spinnerët e sotëm kërkojnë Prodhim, që tejkalon në sasi dhe cilësi. Një prodhim që matet nga reduktimi i papërsosmërive dhe i dukshëm në fitimet neto, në vlerën e Fijeve.

konsistencë

Performon më mirë edhe kur punon me shpejtësi të lartë dhe redukton në mënyrë drastike defektet. Ndihmon për të ndërtuar edhe Cop me fije të lëmuara, të forta dhe të njëtrajtshme, Cop pas Cop.

Jetëgjatësia

Performon me efikasitet gjatë gjithë jetës së tij dhe ndihmon në prodhimin e fijeve të vazhdueshme dhe cilësore me më pak thyerje fundore; atje duke rritur efikasitetin e Makinerisë së Tjerrjes, Gërshetimit, Thurjes, Ngjyrosjes dhe Mbarimit.