мени

Вртечки прстени

Широкиот асортиман на прстени за вртење произведени од The ​​X-Axis може да ги исполни сите барања за вртење прстени. Секој производ е направен за да даде подобар резултат заедно со најдобрата конзистентност во категоријата и да произведува квалитет без значителни варијации во текот на неговиот работен век. Ова им помага на вртечите да произведуваат предиво со добар квалитет.

Дознај повеќе
Специјализиран опсег со предност Triple O
Прстени со навој за волнени, акрилни, кантирани и полукани
Еден од најнапредните опсег
Еден од најнапредните опсег
Специјално супер обложени универзални прстени за предење
Еден од најнапредните опсег
Економичен, идеален за 20-ти до 40-ти години

Прстен патници

The Ring Travelers од The ​​X-Axis го покрива целиот опсег на брои влакна и предиво. Познати по својот долг животен век, овие се произведени со најнова технологија и доаѓаат со најнапредна завршна обработка и металургија. Достапно во различни завршни материјали за да одговараат на различните потреби на центрифугата.

Дознај повеќе
Специјализиран опсег со предност Triple O
Економичен, идеален за 20-ти до 40-ти години
Еден од најнапредните опсег
Специјално супер обложени универзални прстени за предење
Еден од најнапредните опсег
Еден од најнапредните опсег
Прстени со навој за волнени, акрилни, кантирани и полукани
Прстени со навој за волнени, акрилни, кантирани и полукани

Зошто да се решите за еден, Кога можете да ги добиете сите три?

излез

Денешните „Спинери“ бараат излез, кој надминува во квантитет и квалитет. Излез што се мери со намалување на несовршеностите и видлив во нето добивката, во вредноста на Предивото.

доследност

Надминува дури и додека работи со голема брзина и драстично ги намалува несовршеностите. Тоа помага да се изгради дури и Cop со мазна, силна и рамномерна предиво, Cop по Cop.

Долговечноста

Врши ефикасно во текот на својот животен век и помага во производството на континуирано, квалитетно предиво со најмало кинење на крајот; таму со зголемување на ефикасноста на машината за предење, ткаење, плетење, боење и завршна обработка.